Numar carti 0 | Total 0.00 RON  
home | contact | despre noi | vezi comanda
Colectii
Periodice
In curs de aparitie
Home Universitaria Consumerismul Contractual

Consumerismul Contractual

Autor: coord. Vasilescu Paul

Consumerismul Contractual

Prezentul volum reuneste studii despre unele aspecte importante ridicate de legislatia existenta astazi in materia protectiei consumatorului. Aceasta a fost privita mai ales ca eventual sediu al unei reglementari care poate avea efect si asupra dreptului contractelor, lasandu-se deoparte elementele de drept strict administrativ, prin care se asigur aprotectia consumatorului. În fond, autorii au fost animati de ideea de a descoperi legaturile care se pot stabili intre teoria generala a contractului civil si contractul de consumatie.

Lamurirea unor aspecte teoretice ale contractului de consumatie poate avea consecinte practice deosebit de importante asupra dezvoltarii materiei trecute aici in revista. Fiind un inceput de studiu, inedit prin solutiile si amploarea sa, volumul de fata furnizeaza material atat pentru lamurirea unor chestiuni tehnice, cât si pentru critica inevitabila a solutiilor propuse.

Autorii acestui volum au fost animati de ideea ca nu efortul dezvaluirii unui adevar unic intereseaza in cercetarea juridica, ci depistarea si eliminarea erorilor stiintifice. De aceea, aceasta culegere de texte va constitui un pretext ideal pentru o abordare critica a materiei protectiei contractuale a consumatorului. Sagacitatea si acribia tehnica a studiilor aici cuprinse constituie, deci, o invitatie atat la criticã, cat si la continuarea efortului intelectual deja demarat.

 

 


Pret intreg: RON 25.00

Pret redus: RON 22.50     Adauga Consumerismul Contractual in cosul de cumparaturi

Cuprinsul pentru Consumerismul Contractual
Bibliografie pentru Consumerismul Contractual
Rasfoieste cartea Consumerismul Contractual