Numar carti 0 | Total 0.00 RON  
home | contact | despre noi | vezi comanda
Colectii
Periodice
In curs de aparitie
Termeni si conditii de utilizare

Bine ati venit!

Suntem onorati ca ne vizitati si ne bucuram ca putem sa va fim de folos.

Aceasta pagina

Aceasta pagina cuprinde informatii cu privire la produsele noastre si ale partenerilor nostrii.
Apreciem faptul ca agreeati sa parcurgeti cu atentie aceasta pagina inainte de a utiliza continutul paginii. Vizitarea paginii si utilizarea serviciilor oferite se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.
Vizitarea pagini si/sau utilizarea serviciilor sale sunt conditionate de acceptarea acestor conditii de utilizare.

Obiective

Pagina sferajuridica.ro este o modalitate de va satisface interesele.
Incercam sa fim utili pentru dumneavoastra. Dorim sa va oferim cele mai bune servicii cu putinta.

Modificarea conditiilor de utilizare

Pentru a le face mai adecvate scopului de a avea o excelenta colaborare cu dumneavoastra, aceste conditii de utilizare se pot modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati sferajuridica.ro, pentru a evita orice neintelegeri.
Va multumim.

Protectia vietii private

Pentru unele dintre serviciile paginii este nevoie de cateva elemente de identificare a dumneavoastra. Informatiile dumneavoastra de contact vor fi folosite exclusiv in scopul declarat. Nu le vom transmite altei persoane, cu exceptia cazurilor in care legea ne obliga, pentru imbunatatirea serviciilor noastre si pentru a va oferi noi servicii.
Adresele dumnevoastra de mail vor putea fi folosite pe viitor, strict pentru a fi informatii cu privire la noile aparitii ale editurii noastre, in scopul de a va facilita accesul la resurse bibliografice.
Noi intelegem cat de importanta este intimitatea pentru profesionistii dreptului, principalii utilizatori ai sferajuridica.ro.
Va asiguram ca nici o informatie despre dumneavoastra nu va fi vanduta nimanui, si nici data, ci programele folosite de pagina au ca scop numai imbunatatirea serviciilor pe care sferajuridica.ro le realizeaza pentru dumneavoastra

Design

Pagina este construita astfel incat un numar cat mai mare de utilizatori sa il poate folosi concomitent si la o viteza de navigare mare.
In acest scop, am optat pentru un design simplu, aproape lipsit de elemente decorative, pentru augmentarea valorii practice.

Securitate

Descarcarea paginilor de pe www.sferajuridica.ro se face fara ca noi sa ne asumam raspunderea ca paginile nu sunt infectate cu virusi, troieni sau alte asemenea produse nedorite, care v-ar putea afecta computerul sau informatiile de pe acesta.

Calitate

Din pacate, Interent-ul fiind un spatiu public deschis, nu putem garanta acuratetea si prezenta paginilor afisate de browserul dumneavoastra, nici comunicarea intre nodurile Internet. De aceea, nu putem fi facuti responsabili pentru nici un fel de daune, cauzat direct sau indirect de utilizarea sferajuridica.ro, si nici de disfunctionalitatile paginii.

Parteneri

Link-urile catre locatiile Internet ale partenerilor nostrii sunt informatii publice. Ele au fost selectate cu grija de noi. Nu ne asumam raspunderea pentru utilitatea sau acuratetea acestor site-uri, ci doar le-am considerat demne de a fi remarcate.
Este important sa subliniem ca sferajuridica.ro nu este afiliata cu proprietarii acelor site-uri. Exceptiile vor fi mentionate sau vor fi evidente.
Nu vom putea fi facuti raspunzatori de eventualele daune pe care direct sau indirect vi le-ar cauza acele site-uri.

Exonerarea de raspundere

sferajuridica.ro nu este ceva perpetuu. Se poate inchide oricand (chiar daca noi dorim sa functioneze cat mai mult timp).
Daca inchiderea ar fi cauzata de motive independente de vointa noastra, nu vom fi raspunzatori de eventualele daune pe care vi le-am pricinui.
Daca inchiderea s-ar face din vointa noastra, va vom anunta public. Daca adresele dumneavoastra de e-mail sunt valide si functionale, va vom anunta din timp pe aceasta cale.
In nici un fel sau situatie Editura Sfera nu va fi responsabila pentru nici o dauna (inclusiv exonerare de raspundere pentru diminuarea profitului dumneavoastra, intreruperi de activitate si pierderi de date) pricinuita de sau in legatura cu utilizarea sferajuridica.ro sau provenite de la sferajuridica.ro, chiar daca noi am cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoastem posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi. Astfel, nu avem obligatia sa va instiintam despre pericolele care va pandesc

Cedarea drepturilor

sferajuridica.ro poate ceda drepturile sale fara a avea obligatia sa va notifice in prealabil.

Servicii cu privire la publicatiile juridice

Va punem la dispozitie trei categorii de servicii.
Principale sunt monitorizarea aparitiilor editoriale ale Editurii Sfera Juridica si ale partenerilor nostrii si descrierea succinta a lucrarilor aparute. Daca doriti sa cumparati vreuna dintre cartile semnalate in aceasta sectiune, puteti sa lansati comanda on-line.

Descrierea publicatiilor juridice

Descrierea lucrarilor semnalate pe site se face de catre noi in mod liber.
Descrierile pe care le facem pentru lucrarile semnalate in sectiune sunt expresia opiniilor personale ale autorilor lor. Ele nu au caracter publicitar, ci de informare

Comandarea on-line a publicatiilor juridice

Pretul de cumparare pentru dumneavoastra, vizitatorii sferajuridica.ro este mai mic decat pretul de coperta, cu 10%. Daca alegeti sa va inregistrati pe pagina noastra, pretul de vanzare al cartilor este cu 20% mai mic decit pretul de coperta. Nu putem garanta perpetuitatea acestei imprejurari.

Durata procesarii comenzilor de publicatii juridice

Atunci cand comandati o carte sau o revista, comanda dumneavoastra este procesata in cateva ore. Editura carte o sa va expedieze lucrarile pe care le doriti in 8-48 de ore de la lansarea de catre dumneavoastra a comenzii.

Expedierea publicatiilor juridice comandate

Expedierea se face prin posta, la adresa indicata de dumneavoastra prin completarea formularului de comanda.

Preluarea publicatiilor juridice si plata lor

Dumneavoastra trebuie sa mergeti la oficiul postal de care apartineti pentru a prelua coletul. Atunci veti plati pretul lucrarii (ramburs).
Intrucat contractul de vanzare-cumparare intre dumneavoastra si editura se incheie in momentul expedierii coletului, va rugam sa ridicati pachetele de la posta, pentru evitarea situatiilor neplacute

Costurile incluse in pretul publicatiilor comandate

Taxele postale si de cheltuielile de expeditie sunt cuprinse in pret, deci veti intra in posesia cartii/revistei platind suma afisata in pagina care contine formularul de comanda.

Puterea obligatorie a acestor conditii de utilizare

Aceste conditii de utilizare sunt acceptate de dumneavoastra prin simplul fapt al utilizarii sferajuridica.ro, reprezentand acordul de vointa dintre dumneavoastra si noi in legatura cu utilizarea paginii.
Daca una dintre prevederile acestui act se vadeste a fi nula sau invalida, toate celelalte raman valabile, pe cat posibil.

Copyright

Reproducerea si difuzarea oricaror informatii, in orice forma, din cadrul sferajuridica.ro se pot face doar cu acordul noastru, cu exceptia reproducerii si difuzarii in scop de informatie de presa si in scop academic.

Litigii

Orice litigiu intre dumneavoastra si noi va fi solutionat pe cale amiabila, daca e posibil, in termen de 30 zile de la ivire.
Ivirea va fi consemnata pe suport scris.
Daca litigiul nu s-a putut solutiona pe cale amiabila in termenul mentionat, va fi sesizata instanta competenta. Competenta va apartine teritorial Judecatoriei Cluj Napoca sau Tribunalului Cluj, dupa caz.

Contact

Pentru orice neclaritati, nelamuriri, observatii si sugestii, precum si pentru sesizarea oricaror nereguli legate de functionarea sectiunilor, va rugam sa ne contactati deindata.

Pagina sferajuridica.ro este produs de SC EDITURA SFERA SRL, CUI 16075344, cont SV 17311941300 deschis la BRD, Agentia Cluj Napoca. Pentru urgente, va rugam sa ne contactati la office@sferajuridica.roCatalog
Click aici pentru a downloada catalogul complet al editurii noastre
Distribuitori

Daca doriti sa deveniti distribuitor al cartilor editate de Editura Sfera Juridica, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email:

office@sferajuridica.ro
Parteneri
Link-uri